DISTRIBUIȚI

 

Propria gradina poate fi aliatul ideal al linistii de care ai nevoie pentru a te deconecta de la stresul cotidian si de a te incarca cu energie pozitiva. Ca sa formezi in gradina un spatiu relaxant, ai nevoie de doua elemente: stil si calitate. Stilul este cel care te ajuta sa obtii spatiul ideal pentru necesitatile tale, care sa iti incante privirea, in timp ce calitatea este elementul cheie in ceea ce priveste durabilitatea mobilierului de gradina si rezistenta la conditiile meteorologige.

Stilul mobilierului de gradina trebuie sa il alegi in functie de stilul exterior al casei tale, pentru a nu se crea o disconcordanta intre cele doua. Unii oameni opteaza intotdeauna pentru stilul clasic, pentru ca este cel care nu se demodeaza niciodata. Alti oameni prefera stilul elegant, pentru ca doresc in acelasi timp sa se simta confortabili, dar sa aiba parte de incantare vizuala. In acest caz, exista mobilier de gradina modern, care sa imbine perfect functionalitatea cu designul.

Spre exemplu, ca si mobilier pentru terasa poti opta fie pentru o banca de o forma atipica, realizata special de catre mari designeri ai industriei pentru cei mai pretentiosi, fie pentru o canapea conceputa special asa incat sa se incadreze perfect cu natura.

Banca MAGIS

Canapea KENNETH

Si pentru ca nimic nu pare sa mai aiba limite in ziua de astazi, poti opta pentru diverse tipuri de obiecte si accesorii pentru a avea un mobilier de exterior complet . . . fotolii confortabile, leagane, mese de diferite forme si dimensiuni sau alte accesorii.

In ceea ce priveste calitatea, trebuie sa tii cont de materialele de fabricatie ale mobilerului de exterior. Fiind expus la variatii de temperatura, posibilitatea de a se degrada in scurt timp este mare. Tocmai de aceea este indicat sa alegi mobilier de calitate superioara, care sa fie durabil si rezistent la caldura, umiditate si temperaturi scazute. Lemnul natural este un material de înaltă calitate, rezistent in timp, care nu se crapa, care nu putrezeste si nu se deformeaza. Mai mult de atat, este foarte placut la atingere si are un aspect potrivit pentru mobilierul de exterior.

Un alt material potrivit pentru mobilierul de gradina este lemnul artificial. Ofera protectie impotriva razelor solare si este foarte usor de intretinut. Daca iti doresti un material elegant, trebuie sa stii ca fierul forjat este in top. Ofera gradinii un aspect modern si vintaje in acelasi timp si se incadreaza perfect in orice decor.

Piesele de mobilier care au un design aparte si sunt fabricate din cele mai calitative materiale isi pun amprenta asupra spatiului in care sunt amplasate si creeza un loc de poveste, ideal pentru orice moment din zi si noapte, in care doresti sa te relaxezi si sa te bucuri de orice moment petrecut alaturi de cei dragi.

Da frau liber imaginatiei tale si alege acele piese de mobilier care sa imbine stilul cu calitatea. Fii atent la materialele de fabricatie, apoi la forma si cromatica. Poti astfel sa obtii un mobilier de gradina modern si primitor.

LĂSAȚI UN MESAJ