De săptămâna vitoare, Teatrul German de Stat din Timișoara pune în scenă un nou spectacol pe placul tuturor generațiilor. ”Cartea junglei” reintră, practic, în repertoriul instituției de cultură bănățene. 

Lucrurile se întâmpla la 5 ani de la premiera musicalului de mare succes ”Cartea junglei”, cu regia și coregrafia semnată de Răzvan Mazilu, pornind de la nemuritoare povestea a lui Rudyard Kipling. Mowgli este copilul crescut de lupi în jungla indiană, iar pantera Bagheera și ursul Baloo îl apără de tigrul cel rău, Shere Khan. Deși nu vrea să părăsească jungla, Mowgli e dus într-un sat din apropiere, dar pe drum trebuie să se lupte cu regele maimuțelor, Louie și să fie atent la viclneia șarpelui Kaa. Cu alte cuvinte, o poveste despre prietenie, iubire și sacrificiu.

Dragoș Buhagiar semnează scenografia spectacolului. Nu vor lipsi celebrele piese ”The Bare Necessities” și ”I wanna be like you”. Din distribuție fac parte noii actori de la Teatrul German: Marc Illich, Bülent Özdil, precum și copiii selectați la un casting public. Mowgli va fi interpretat, pe rând de Ștefan Bogdan și de David Săracu. Același lucru se va întâmpla cu rolul Shanti, interpretat pe rând de Maria Lupoian și Lara Mazilu, și cu Junior, copilul elefănțel, interpretat de de Darius Ardelean și Luca Graziano Marcu.

Sâmbătă, duminică și luni, 19,20 și 21 noiembrie, vor fi un total de cinci reprezentații. Alte reprezentanții vor mai fi în 8, 27 și 28 decembrie. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Entertix sau de la casieria Teatrului German.

LĂSAȚI UN MESAJ