În week-endul care a trecut, concertul „Songs of Deliverance” a umplut din nou două seri consecutiv sala Filarmonicii „Banatul”. Conform mai multor voci din public Timișoara Gospel Project 2016 a fost cea mai reușită, mai așezată și mai profundă ediție. Spectacolul și-a atins și scopul caritabil, la cele două reprezentații s-a strâns de la public suma totală de 13.525 (treisprezece mii cinci sute douăzeci și cinci) de lei, la aceștia adăugându-se o donație de 4.000 (patru mii) de lei direct în contul Centrului de Îngrijire Paliativă „Casa Milostivirii Divine” (www.hospice-timisoara.org) de către o firmă care a dorit să rămână anonimă.jump

Asociația Culturală TGP mulțumește public tuturor celor care s-au implicat în orice fel în Timișoara Gospel Project, ediția a XII-a. Foarte mulți oameni au contribuit, au dat o mână de ajutor și au lucrat împreună, și cum spunea un om de radio în interviul cu dirijorul, acest eveniment cu totul special a fost co-creația tuturor celor implicați, dirijor, cor, band, soliști, echipă de organizare, parteneri, parteneri media, sponsori, colaboratori, susținători, public.

„Mulțumim spectatorilor care au venit, ne-au susținut, ne-au aplaudat furtunos, au cântat cu noi, s-au bucurat cu noi, iar la finalul concertului au donat bani pentru o cauză bună. Îi mulțumim carismaticului, curajosului și vizionarului dirijor german Dominic Samuel Fritz că a inițiat acest proiect ieșit din comun, care a devenit un fenomen muzical unic și totodată reprezentativ pentru spiritul Timișoarei, de armonie între etnii si confesiuni si unitate in diversitate. Mulțumim artiștilor excepționali din band, Eduard Bogdan, Cornel Olar, Paul Iancu, Sergiu Cătană și Petre Ionuțescu, care au cântat pro bono și ne-au făcut pe noi, coriști amatori, să ne simțim și noi artiști preț de două concerte și în al nouălea cer pentru șansa de a fi pe aceeași scenă cu niște profesioniști cu muzica în sânge. Mulțumim tuturor coriștilor care s-au aruncat cu pasiune și entuziasm în aventura muzicală TGP 2016, felicitări și mulţumiri soliștilor din cor, unii cu cariere de soliști deja lansate, Alexandra Giuca, Ana Kui, Vadim Crușcov, Mona Șianțiu, Cornelia Sărăcuți și Carmen Popa. Multumim partenerilor Filarmonica Banatul, Forumul Democrat al Germanilor din Banat, Drumuri Municipale Timișoara S.A., Regia Autonomă de Transport Timişoara, partenerilor media Altradio, Radio Timișoara, Tvr Timișoara, Banater Zeitung, Funkforum Medienforum, Ziua de Vest, Timișoara City App, sponsorilor SC Continental Automotive Products SRL, SC Kathrein România SRL, Rotary Club Timișoara, SC Alfa Test SRL, SC Frigodom SRL, Editura Waldpress, SC Telco-PE SRL, SC About IS SRL, Centrul de Diagnostic şi Tratament Medical „Dr. Golea” pentru sprijinul generos, fără de care acest proiect nu se putea realiza. Mulțumiri colaboratorilor fotografi Petru Cojocaru și Laura Ardelean. Mulțumiri pentru sprijin către Helmut Weinschrott – Fundaţia „Adam Muller Guttenbrunn”, Facultatea de Economie și Administrarea a Afacerilor, Casa Închinării, Ordinul Salvatorian, Petre Ionuțescu, Lucian Oros, Trupa FM. Mulțumiri pentru munca voluntară  echipei de organizare TGP Team, membri ai Asociației Culturale TGP”, au declarat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ