DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru timișorenii din zona Bucovinei și Calea Torontalului. Municipalitatea poate amenaja un teren viran, situat chiar lângă parcul din cartier, iar primarul spune că se va consulta cu cetățenii în acestă privință.

Terenul nu a fost valorificat până acum deoarece au existat probleme juridice. ”După ani de zile în care a trebuit să clarificăm statutul terenului de la Parcul Bucovina am reușit să finalizăm toate disputele favorabil nouă și avem acum o situație puțin întâlnită. Putem face tot ce ne-am imaginat pentru dezvoltarea acelui spațiu foarte larg. Este terenul din vecinătatea parcului, este un teren foarte generos și în zonă este foarte multă populație. În jur sunt multe blocuri și am vrea să-l punem în valoare”, a explicat primarul Timișoarei.

Robu spune că pentru ce se va face acolo, urmează o consultare cu cetățenii. Unde altfel, decât pe…Facebook. ”Vrem să facem asta împreună cu beneficiari. Vom face o campanie online pe Facebook pentru Bucovina. Decidem împreună”, a mai adăugat primarul.

foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ