Muzeul Național de Artă din Timișoara anunță că de miercuri, se va va închide parțial. Motivul e legat de reorganizarea absolut necesară pentru a întâmpina anul 2023, când la Palatul Baroc se vor găzdui două expoziții de excepție.

Din 7 septembrie, vizitarea pavilioanelor expoziționale de la etajele I și II ale Palatului Baroc se suspendă. În muzeu e nevoie de investiții la iluminat, dar șa instalația de securitate la incendii. Parterul rămâne însă deschis vizitatorilr. Până la 10 octombrie, aici se poate vizita expoziția „Întoarcerea Prodigioasă. Oskar Szuhanek”. Un bilet la muzeu costă 16 lei per adult și 4 per student.

De asemenea, se poate intra cu biletul unic (valabil și la muzeele Banatului și Satului), de 24 de lei per adult și 6 lei per student. Pe gratis intră copiii, pensionarii, persoanele cu handicap și însoțitorii, membrii Uniunii Artiștilor Plastici li cei cu carduri ICOM.

Reprezentanții muzeului spun că lucrările se vor termina la 15 decembrie. Anul viitor, Palatul Baroc va găzdui expozițiile cu operele lui Constantin Brâncuși și Victor Brauner.

LĂSAȚI UN MESAJ