Timișorenii se pot delecta vara aceasta la spectacole de muzică variată, de la clasică, la folclorică. Centrul de Cultură de Artă al Județului Timiș organizează recitaluri, dar și tradițională horă din centru.

Luni, 10 iunie, de la ora 17, la Școala de Arte de pe strada Emanuil Ungureanu,se face un recital al clasei de pian a profesoarei Roxana Pîrvu. Joi, de la aceeași oră rumează recitalul clasei de vioarăm a profesorului Emund Dandoți, iar vineri, de la ora 18, se face recitalul clasei de pian, cu Laura Sabău profesoară.

Nu doar muzica instrumentală va fi în prim-plan, căci miercuri, 12 iunie, de la ora 17, se organizează spectacolul ”Note de vară, cu cursanții clasei de canto – muzică ușoară, pregătiți de Vanana Ciolac, și clasa de  balet/dans modern a profesoarei Adela Scorobete. Spectacolul  e la sala festivă, la toate se participă gratuit.

De asemenea, vineri, 14 iunie, Ansamblul Profesionist Banatul va încinge o horă în Piața Unirii. Evenumentul se va repeta în aceeași locație și în 28 iunie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ