DISTRIBUIȚI

Naționala de tineret a României ar fi trebuit să joace vineri seara un amical cu reprezentativa Angliei, dar meciul s-a anulat din cauza că adversarii au avut covid. Echipa U21 a jucat azi un amical cu FC Buzău în schimb.

Jocul s-a disputat cu porțile închise. Românai s-a impus cu 2-1, după ce primul gol l-a marcat atacantul timișorean David Miculescu, pentru ca apoi tot el să paseze decisiv pentru Ianis Stoica, la al doilea gol. De altfel, Miculescu, jucător la UTA, e singurul timișorean convocat la acțiune. Recent, atacantul a declarat că din Timișoara, cât era junior, niciun club nu s-a interesat vreodată de el, ca să îi propună vreun contract.  Marți, urmează alt amical cu Georgia, programat la Voluntari.

În această perioadă pe lângă ecchipele de seniori și U20 se mai reunesc și reprezentativele de juniori. La U19, care face cantonament în Bosnia-Herțegovina, e convocat un singur jucător de la echipele timișorene, mijlocșul Doru Andrei de la Poli. La U18, cantonată la Slatina, nu este convocat niciun timișorean, în timp ce la U17, care va evolua la Syrenka Cupa, în Polonia, sunt convocați mijlocașul Fabiano Cibi de la LPS Banautl și atacantul Ioan Vermeșan, alt timișorean ajuns la UTA!

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ