Handbaliștii de la CH Poli nu au câștigat nici anul acesta la Bacău, după meciul pierdut cu 25-21. Timișorenii antrenați de Pero Milosevic au fost conduși aproape tot meciul, în ciuda marilor probleme ale vicecampioanei. Jucătorii de la Știința nu au primit niciun salariu în 2015, iar echipa riscă să părăsească competiția din cauza problemelor financiare.

Poli a fost în echilibru cu gazdele doar în primele 11 minute din meci, la scorul de 2-2, după un început cu multe ratări în atac ale ambelor echipe. Din minutul 17, băcăuanii și-au construit un avantaj de trei goluri, la 6-3, de care au ținut destul de bine. În minutul 25, Poli s-a apropiat la 11-9, dar la pauză s-a intrat cu 13-9, avans bun pentru moldoveni. Poli a tras cu dinții de revenire, dar nu a reușit decât în unele momente de joc. În minutul 49, Bacăul avea 21-16, iar avansul a crescut. La 24-18, CH Poli a beneficiat de superioritate numerică, pe care însă nu a fructificat-o inteligent. Gazdele s-au impus în aplauzele propriului public, iar bănățenii își diminuează șansele de a mai intra în play-off.

Pentru CH Poli au marcat Chikovani, 6 goluri, Irimescu, 4 goluri, Leordean, 4 goluri, Fenici, 3 goluri, Grigoraș și Ciubotariu, câte 2 goluri. Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Vartic, 6 goluri, și Bondar, 4 goluri.

Etapa viitoare, miercuri, CH Poli joacă acasă cu CSM București.

Anda DELIU
(sursa foto: facebook.com/pages/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ