DISTRIBUIȚI

Ciao Festival, versiunea mai ”mică” ce trebuia să țină locul Diskoteka, eveniment mutat la Craiova, nu va mai avea loc. Timișorenii nu au luat bilete multe, așa că organizatorii au amânat evenimentul pentru 2023!

Evenimentul urma să aibă loc la Muzeul Satului. ”Dragi prieteni, din păcate suntem nevoiți să amânăm CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program să aibă loc în perioada 27-29 mai 2022, pentru 1-4 iunie 2023. Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de CIAO Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc și să devină unul de referință pentru Timișoara”, anunță organizatorii.

Cei care și-au luat bilete pot cere banii înapoi sau pot aștepta evenimentul de anul viitor. ”În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritizează nevoile de bază și renunța la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile”, mai transmit cei ce organizau evenimentul.

La edițiile organizate pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, Diskoteka Festival a avut mult succes. Formatul ce

 

LĂSAȚI UN MESAJ