CSC Dumbrăvița a pierdut la scorul de 1-0 la Arad, cu UTA, după un meci în care formația de prima divizie nu a arătat mare lucru. De menționat că pregătirea fizică proastă a alb-verzilor s-a văzut din nou, căci la final, se ”tăvăleau” pe jos. 

Reamintim, Dumbrăvița cea fără de stadion a avut statut de gazdă la acest meci. De precizat că arădenii au fost fără Mircea Rednic la acest meci, căci antrenorul a făcut un infarct și se află internat în spital. În prima repriză, Dumbrăvița a putut avea câteva ocazii, prin Plokhotnyuk, Tismonar sau Gladun, dar, firește, UTA a dominat. Astfel, după 0-0 la pauză, din minutul 56, portarul Paul Toroc a ieșit accidentat.

Din minutul 75, după o dominare tot sterilă a UTA-ei, Dumbrăvișa a început să simtă ”adierea toamnei”, căci jucătorii, asemeni spicelor de grâu, au căzut secerați pe teren, aproape poetic, la 31 august, ultima zi calendaristică de vară. cu un adversar ”leșinat” fizic, UTA a reușit să dea gol până la urmă, în minutul 88, Andrej Fabry a marcat și formația arădeană a intrat în grupele Cupei României.

CSC Dumbrăvița: P. Toroc (Trifon 56′) – Băluțoiu (Martinov 90′), Moțiu, Țieranu, Lalic, Gladun – Plokhotnyuk (Mercioiu 90′), Cibi, Ristin (Sofran 90′), B. Nortey (Andr. Olaru 63′) – Tismonar (cpt.)

UTA: Kucher – Diogo Rodrigues (D. Dumitrașcu 46′), Benga (cpt.), Markov, Abeid – Carp (Fabry 63′), Holst – Stahl, Cr. Mihai (Marcelo Freitas 78′), R. Stanciu (R. Pop 46′) – Vucenovic (Cooper 63′)

Duminică de la ora 11, Dumbrăvița are deplasare la Mioveni, în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ