DISTRIBUIȚI

De astăzi, după victoria cu Brăila, Poli Timișoara are un nou antrenor. Nicolae Croitoru a semnat cu clubul timișorean, după  e a privit partida de la Tribuna oficială, în timp ce fosta sa echipă, FC Pucioasa, avea meci în Liga 3.

Chiar și fără Croitoru, Pucioasa a câștigat la scorul de 6-1 cu satelitul lui Hermannstadt. La Timișora, la finalul partidei dintre Poli și Brăila, Croitoru a coborât dinspre zona Tribunei oficiale, alături de rectorul Florin Drăgan, directorul sportiv Călin Rosenblum, managerul Marius Cociu, precum și observatorii partidei. Grupul de persoane a intrat la vestiare.

După meci, Antonio Foale a confirmat sosirea lui Croitoru, dșei cotnractul nu era semnat. ”Da. Păi cred că știți. Da. (n.r. – întrebat dacă rămâne în staff) Deocamdată nu știu. Vedem la primul antrenament, a spus Foale. Informațiile sunt că croitoru, cel care a dus Chindia Târgoviște până la barajul pierdut, a fost sunat și în vară de poliști.

Clubul a anunțat oficial după meci înțelegerea cu Croitoru, fărpș a preciza însă durata ei. ”Mă simt onorat pentru această numire. Aş putea să spun că educaţia fotbalistică am început-o, ca şi copil, cu cluburi precum Politehnica Timişoara. Eu am prins perioada aceea când şi CS Târgovişte era în prima ligă şi se duela cu Păltinişanu, Nedelcu şi aşa mai departe… Politehnica Timişoara e emblema Banatului şi nu numai. Am acceptat pentru că este un proiect foarte serios şi eu îmi doresc şi sunt convins că vom face lucruri foarte frumoase”, a precizat Croitoru.

Din informațiile noastre, Croitoru îl va avea ca secund la Poli pe reșițeanul Lucian Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ