DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara l-a prezentat astăzi oficial pe antrenorul Nicolae Croitoru, care a semnat cu echipa acum 11 zile. Antrenorul va debuta cu echipa în deplasare la Unirea Slobozia, meci despre care știe că va fi foarte dificil.

La Poli, startul de sezon nu a fost unul grozav. Ckubul s-a concentrat mult pe aducerea de șefi și parcă prea puțin pe echipă, Cu toate acestea, Nicolae Croitoru e optimist. ”Sunt onorat să mă aflu în fața dumnevoastră în calitate de antrenor la Poli Timișoara, mai ales că este un club pe care l-am urmărit cu mare interes de la început proiectului, chiar din Liga 5 și până au ajuns în Liga 2. A fost unic și este în continuare în România. L-am urmărit cu mare atenție, pentru că voiam să văd până unde pot merge lucrurile. A fost o surpriză frumoasă. Am venit la Poli cu încredere, cu dorința de a face echipa să redevină unul dintre cluburile importante ale fotbalului românesc. Este clar că este unul dintre cluburile de tradiție. Vom face totul să reînviem spiritul echipei, să venim cu o altă atitudine, o altă calitate în joc și să aducem rezultate. Sunt convins că dacă vom face lucrurile acestea, și numărul suporterilor va fi mai mare”, a declarat Croitoru.

Poli s-a impus cu fostul antrenor, Dorin Toma, la Slobozia, în Cupa României. Croitoru știe căa colo va fi alt meci. ”Va fi un joc dificil, feără doar și poate. Este un adversar cu un parcurs mai puțin bun în ultimele patru etape, după un start de sezon excelent. Au reușit un singur puncte în ultimele patru etape, dar au jucat cu primele patru clasate. Este o echipă bună, cu un antrenor bun, care jocurile de acasă pune o presiune teribilă pe umerii adversarului. Sunt jucători interesanț, noi am jucat în Cupă contra lor. Cu siguranță echipa va fi alta. Cu siguranță vor juca mijlocașii Muscă și Bolohan, probabil va fi Cruceru la mijloc,  Dinu va fi fundaș central, vârful de atac Stoica, care nu au jucat în Cupa României”, a mai spus antrenorul.

Și noul secund Lucian Dobre, spune că e la fel de încântat de sosirea la Poli. ”Sunt onorat și încântat să fac parte din staff-ul Politehnicii Timișoara. Sunt convins că sub îndrumarea domnului profesor vor veni rezultatele mult așteptate de toată lumea. Sunt convins că vom face o treabă bună”, a spus Dobre. La cererea lui Croitoru, noul antrenor cu portarii e Mădălin Smaranda, iar Petre Țurcaș a ajuns la echipa de fete. ”La noi nimeni nu pleacă. I-am propus să rămână în centrul de copii, a optat pentru antrenor la echipa de fete”, a explicat Călin Rosenblum.

Partida de la Slobozia se joacă sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ