DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a votat luni impunerea de noi restricții pentru un sfert din localitățile din județ. Vor fi localități unde vor fi restricții seara, în weekend, iar la Timișoara se intră oficial în scenariul roșu.

Alte patru localități vor trebui să închidă sălile de fitness, iar magazinele se închid de vineri până duminică inclusiv la ora 18. După ora 20, populația va circula doar cu documente justificative. ”În cadrul ședinței de astăzi, UAT Becicherecu Mic, Moravița, Moșnița Nouă și Șag au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Timișoara, dar și Buziaș, Jimbolia, Ghiroda și alte sate intră oficial în scenariul roșu, ceea ce impune utilizarea certificatului verde. ”Totodată, municipiul Timișoara, orașele Buziaș, Jimbolia și UAT-urile Dudeștii Noi, Ghiroda, Pădureni, Parța, Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori”, se arată în aceeași informare.

Lugojul, Ciacova, Gătaia, Deta, Recaș și în alte sate, se intră în scenariul galben. ”Municipiul Lugoj, orașele Ciacova, Deta, Gătaia, Recaș și unitățile administrative-teritoriale Boldur, Birda, Brestovăț, Orțișoara, Peciu Nou, Remetea Mare, Sânmihaiu Român și Uivar au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, se arată în aceeași informare.

LĂSAȚI UN MESAJ