DISTRIBUIȚI

Numărul mare de cazuri de coronavirus în Timiș aduce după sine și restricții. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus astăzi noi măsuri pentru încă șase localități.

Astfel, se impun restricții de circulație noaptea în weekend și la Bucovăț și Giulvăz. ”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 826/2021. În cadrul ședinței de astăzi, UAT-urile Bucovăț și Giulvăz au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Pe anexa 2 se mai află unitățile administrativ teritoriale Denta și Secaș”, transmite Prefectura Timiș.

Criciova, Jebel și Darova rămân cu interdicția de a de a organiza nunți. De mâine, la Dumbrăvița, Ghilad, Pădureni și Șag, evenimentele vor fi restricționate. ”Pe anexa 2 se mai află unitățile administrativ teritoriale Denta și Secaș. Pe anexa 3 se află, în momentul de față, unitățile administrativ teritoriale Criciova, Jebel și Darova. Unitățile administrative-teritoriale Dumbrăvița, Ghilad, Pădureni și Șag au fost trecute pe anexa 4, având o rată de infectare mai mare de 2/1000 locuitori și mai mică de 3/1000 locuitori.Pe anexa 4 se mai află, la ora actuală, UAT-urile Dudeștii Noi, Ciacova, Giroc, Livezile și Pișchia”, mai informează aceeași instituția.

LĂSAȚI UN MESAJ