Penultima clasată din Liga 2, Poli Timișoara, continuă să facă schimbări. Italienii aduși de Bogdan Andone sunt aproape istorie, iar înlocuitorii au fost deja găsiți. Luni, la antrenamentele echipei a apărut impresarul Florin iacob!

De la începutul săptămânii, la antrenamente nu s-au mai prezentat Alessandro Ramella, antrenorul cu portarii adus de Andone, dar nici Simone Fornari, preparatorul fizic. Deocamdată, așa cum ne-a confirmat directorul sportiv Ioan Mera, cei doi nu au reziliat. E previzibil însă ce urmează, mai ales că Octavian Benga s-a tot plâns de accidentările musculare. De altfel, înlocuitori s-au găsit deja. Antrenor cu portarii va reveni Mădălin Smaranda, iar preparator fizic va fi Miodrag Todorov, cel care îndeplinește acest rol și la echipa națională. Recent, în stafful lui Octavian Benga a venti ca secund Srgian Luchin.

Altfel, la început de săptămână a apărut la antrenamentul echipei impresarul Florin Iacob, cel care sezonul trecut a avut rolul de administrator delegat. Cu el s-a și retrogradat din punct de vedere sportiv, iar deodată cu antrenorul Nicolae Croitoru, a fost îndepărtat. Cel mai probabil, Iacob încearcă doar marea cu degetul, ca să nu spunem că se bagă în seamă, întrucât e greu de crezut că poate reveni după eșecul transferurilor lamentabile Stefan Vukoje și Balsa Rogosic, pentru care s-au plătit grile de formare, dar și multe salarii în avans pentru a scăpa de ei.

1 COMENTARIU

  1. Florin Iacob sa stea departe de fotbal, că nici în tinerețe nu avea vreo înclinație spre așa ceva,iar ca băgător de seamă nu are nevoie Timișoara,poate la Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ