DISTRIBUIȚI

Poli și-a mai spălat din păcate în fața fanilor, după ce s-a calificat în optimile Cupei României cu un succes cu 1-0 pe terenul Unirii Slobozia. Marcatorul a fost Ursu, care și el a avut ocazia să-și spele greșeala de etapa trecută, pe terenul unei echipe care a început foarte bine sezonul, dar unde se parecă a început să se strice atmosfera.

Rezultatul a fost contra cursului jocului, pentru că echipa antrenată de Adrian Mihalcea a dominat destul de clar ambele reprize. După două ocazii irosite de gazde, Poli a avut o ocazie mare în minutul 27, după un corner bătut de Zaluschi. Mingea a ajuns la Bocșan, care din 8 metri a trimis peste transversală. Slobozia a continuat să fie periculoasă, dar nici Cruceru,nici Bolohan nu au reușit să înscrie. Pe finalul primei reprize, s-a accidentat câte un jucător de la ambele echipe, Suciu și,respectiv, Pamfile.

Jocul nu s-a schimbat prea tare în repriza a doua. Tot Unirea a fost cea care a controlat jocul. Golul izbăvitor pentru Poli a venit în minutul 68, după un atac al gazdelor. În urma unei degajări greșite, mingea a ajuns la Ursu, iar defensiva Unirii a rămas clamă, crezând că atacantul e în ofsaid. Astfel, polistul a putut marca de la 18 metri. Până la pauză, gazdele au mai avut două ocazii, prin Turcu, dar poarta debutantului Devenish a rămas ”neperforată”. Meciul s-a terminat cu accese de nervozitate, iar Hațegan și Lazăr au văzut cartonașul roșu.

Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, G. Lazăr, Perju, C. Toma (cpt.) – Cruceru (Turcu 69′), V. Suciu (Traşcu 30′) – Bolohan (Dorobanţu 46′), Greu, M. Matei (Mustacă 46′) – G. Ivan (Al. Stoica 46′)

Politehnica Timişoara: Harrison – Moţiu, Mera (cpt., Scutaru 46′), Bocşan, Pamfile (Oanea 46′) – Ignea, Lazăr – Minteuan (Sofran 55′), Zaluschi (Haţegan 69′), Bîrnoi – Gerbi (Ursu 55′)

Poli va juca din nou în campinat duminică de la ora 11, în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ