Primăvara aceasta se anunță un adevărat regal muzical pentru melomani. Opera Națională Română din Timișoara a programat nu mai puțin de nouă spectacole în luna lui Mărțișor.

Primul va fi chiar de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, spectacolul de balet celebru „Giselle”, programat de la ora 19. Duminică, 10 martie, e programat musicalul „My Fair Lady”, în limba română, un alt clasic. În 13 martie, picii sunt așteptați la operă pentru ”Hansel și Gretel, de Engelbert Humperdinck, tot un spectacol în limba română, cu reprezentnații de  la 945 și 11,30. Un alt clasic al operei e programat pentru seara de 15 martie, ora 19. ”La Boheme” de Puccini se va cânta în italiană, cu supratitrare în engleză și română.

În 20 martie, vor fi două evenimente diferite. Pentru a marca Ziua Internațională a Francofoniei, la Institul Francez de pe bulevardul C.D.Loga are loc spectacolul ”Cânt și cuvânt în muzica franceză”. Evenimentul va începe la ora 18. În aceeasși seară, de la ora 19, la Operă are loc spectacolul de operetă ”Liliacul”, care iată, nu se oacă doar de Revelion, și care va fi interpretat în română.

În 24 martie, de la ora 18, limba italină va răsuna din nou cu ocazia spectacolul grandios ”La Traviata”, supratitrat în română și engleză. aletul revine în 27 martie, ora 19, cu ”La Bayadere”, iar ultima reprezentație a primei luni de primăvară e programată de la aceeași oră. ”Nabucco” de Verdi se va interpreta în italiană, cu supratitrare în română și engleză.

 

LĂSAȚI UN MESAJ