DISTRIBUIȚI

Jazz Tm 2015 aduce nume importante pe scena din Timișoara. Primăria Timișoara a anunțat că, în vara acestui an, unul dintre cei care vor susține un recital în cadrul ediției 2015 a Festivalului Jazz Tm este Liv Warfield. Acesta va urca pe scenă în 4 iulie, de la ora 22:30, alături de NPG Hornz – secţiunea de suflători a uneia dintre cele mai bune trupe formate de Prince.

„Briliant, dinamic și, cu siguranță, nu pentru cei introvertiţi ci pentru cei suficient de deschişi la minte pentru a explora multiplele ei faţete” – așa este descrisă artista Wil Warfield.

“Cu primul album lansat sub îndrumarea lui Prince, Liv a intrat direct în atenţia industriei muzicale: headline North Sea Jazz, Lugano, Luminato sau prezenţa la cele mai importante emisiuni TV din Statele Unite în 2015 – David Letterman, Jimmy Kimel etc. confirmă acest lucru. Albumul The Unexpected este o calatorie fascinantă ce trece de genuri muzicale. Protejata lui Prince are corzi vocale monstruoase pe care le comandă cu exactitate. Fără indoială, Liv este o stea majoră în ascensiune (Jon Regen – Keyboard Magazine)” , transmite municipalitatea.

Jazz Tm se va desfășura în acest an la Timișoara în perioada 3-5 iulie 2015, iar accesul la concerte va fi gratuit. Primii artisti anunţaţi pentru ediţia din acest an sunt: Dianne Reeves, Guillaume Perret şi Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ