DISTRIBUIȚI

Ultimul sfârșit de săptămână de dinaintea Lăsatului Secului și începerea postului Paștelui pentru ortodocși i-a determinat pe unii timișeni să chefuiască și să uite că acest lucru e interzis. Poliția a ajuns noaptea trecută la o nuntă, ținută într-o casă din Comloșu Mare, dar și la un chef organizat în Criciova. 

Despre nunta organizată la Comloșu Mare s-au sesizat la 22,3- polițiștii Orașului Sânnicolau Mare și cei de la Secția 11 Sânnicolau Mare. La Descindere s-a constat că era o petrecere de nuntă cu 41 de persoane, dintre care nouă erau minori. Cel care a organizat eptrecerea a fost amendat cu 1000 de lei, iar ceilalți 31 de participanți majori au primit amenzii care în total ajung la 15.500.

Tot noaptea trecută, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia au fost sesizați, de data aceasta printr-un apel la 112, despre un chef organizat la Criciova. Când poliția a ajuns la fața locului, a găsit 16 persoane la chef. Organizatorul a primit o amendă de 1000 de lei, iar ceilalți participanți au primit sancțiuni de 7500 de lei în total.

LĂSAȚI UN MESAJ