Sâmbătă urâtă pentru o fetiță de numai 12 ani din Lugoj și familia ei. Copila a fost lovită din plin pe stradă de un bărbat din Hunedoara, care a fugit de la fața locului, știind că nu avea permis de conducere. Omul a fost prins de polițiști.

Accidentul a avut loc pe strada Caransebeșului din Lugon. Minora de 12 ani a fost călcată în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, iar șoferul laș a fugit imediat de la locul accidentului. Fetița a fost dusă la spital, iar polițiștii au început căutările pentru șofer. L-au identificat pe bărbatul iresponsabil de 43 de ani din municipiul Hunedoara, și, cu ajutorul colegilor din orașul de sub furnale, l-au prins pe bărbat. El a fost dus la sediul Poliției Municipale Hunedoara, unde a refuzat testarea cu etilotestul, dar și recoltarea de probe biologice.

Verificările au arătat că bărbatul nu posedă permis. astfel că al a fost reținut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducere fără permis, preucm și refuzul de la prelevarea de probe biologice. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al IPJ Timiș și azi va fi dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ