DISTRIBUIȚI
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tupeul unor timișoreni nu are nimic de-a face cu buna rânduială bănățeană. O firmă a dorit să ridice, nestingherită, o terasă fără autoritzație chiar sub geamurile unui bloc de pe strada Bucegi, de pe lângă Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

La blocul respectiv există un local, iar firma, Tehnoplus Timiș SRL, s-a gândit să își ”extindă” afacerea și cu o terasă fără autorizație. Lucrările au început, dar o persoană care locuiește pe strada Surorile Martir Caceu a reclamat ceea ce se întâmplă la Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal al Direcției Poliției Locale. Reclamația a avut ca punct de plecare gălăgia făcută de cei de la bar, în interior.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și l-au somat pe cel care a început construcția respectivă să desființeze imediat ceea ce începuse. Cei de acolo nu au avut ce face, decât să se conformeze. De altfel, de la începutul anului, Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal  a soluționat 349 de cereri și a întocmit 233 de procese-verbale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

LĂSAȚI UN MESAJ