Pianista japoneză Natsumi Kuboyama va cânta astăzi la Timișoara, la Consiliul Județean Timiș. ”Gazdele” au avut ”grijă” să anunțe evenimentul în weekend, din scurt, ca nu cumva să afle prea multă.

Natsumi Kuboyama a cântat pentru prima dată la Moscova, la 6 ani, iar primul concurs l-a câștigat în Slovacia, la 9 ani. Este imaginea pianelor Kawai. Recitallul va înseamna și o donație a unei astfel de pianine către CT, la inițiativa lui Erwin Bauche, membru al comunității bulgare bănățene din regiunea Karlsruhe din Germania. Natsumi Kuboyama va interpreta piese precum „La Campanella” de Franz Liszt și „Nocturna Op.9-2” de Frederic Chopin.

Concertul are loc la ora 15 la Sala Multifuncțională a CJT, cu intrare liberă. Despre capacitatea CJT de a comunica eficient suntem lămuriți demult, date fiind toate comunicările în răspăr a proiectelor puse în trasnaprență decizională, mai nou anunțate tardiv, nu doar ilizibile. Kuboyama a concert și la Boșa, recent, iar acolo autoritățile, fără pretenția de fi atât de ”culturale” ca CJT, au fost capabile să anunțe evenimentul cu o săptămână înainte, cum e civilizat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ