”Leii” din Banat rămân cu o singură victorie în Top 10, după ce au pierdut la scorul 74-65 de meciul de la Cluj. Calificarea în play-off depinde de ceea ce va face echipa în ultimele trei meciuri rămase din a doua fază a campionatului.

Clujenii au început să se detașeze relativ ușor în primul sfert, încheiat la scorul de 19-11. Timișoara a avut dificultăți la aruncările de 3 puncte. Totuși, în sfertul doi, bănățenii au mers mult mai bine și au și condus cu 26-28, după o triță a lui Gajic. Până la pauză, ardeleni au preluat avantajul la 35-30. Diferența a crescut mult în sfertul trei, mai ales în debutul parțialului, astfel că în decisiv s-a intrat cu 61-45. În ultimul sfert, Timișoara doar s-a putut apropia la 70-64, pe fondul de relaxare al gazdelor.

Timișoara a plecat de miercuri spre Cluj, căci Sala ”Constantin Jude” era ocupată cu voleiul. Kesar și Petrescu au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, cu 12 puncte, urmat de McClellan, cu 11, Djokovic, cu 8, Mirkovic, cu 6, Gajic și Strong, cu 5 fiecare, Lazar cu 4 și Năsturescu, cu 2 puncte marcate. Cățe și Sheperd au fost ei mai buni marcatori ai Clujului, cu câte 14 puncte fiecare.

Timișoara va juca următorul meci din Top 10 miercuri de la ora 19 la Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ