Se schimbă antrenori, conducători la Poli Timișoara, doar obiceiurile de transferuri rămân aceleași, mai ales în ”boala” de a aduce străini care au CV-uri care nu îi recomandă cu absolut nimic în a fi peste copiii din centrul de juniori. Doi astfel de jucători au fost aduși de Benga, care a criticat că Bogdan Andone a făcut același lucru!

Pentru apărare, a fost adus Milos Sekulic, fundaș central de 27 de ani. Conform transfermarkt, cu tot cu împrumuturi, fotbalistul a schimbat nu mai puțin de 14 legitimări din 2015 încoace, ceea ce spune oricui se pricepe la fotbal tot ceea ce trebuie să știe. S-a format la Vojvodina Novi Sad, după care a trecut prin Serbia, Slovacia,Suedia, Germania, Slovenia și Italia  la Donji Srem, Sloven Ruma, Rimavska Sobota, Komarno, Dusla Sala, Prespa Birlik, Novi Pazar Berlin, Drava Ptuj și Abano, în ligile 5 și 6 din Italia. Germinio, la care s-a renunțat, venise din Liga 4 Italia, doar ca o comparație. ”Sunt din Novi Sad, un oraș foarte asemănător cu Timișoara. Primele lui impresii aici sunt foarte pozitive. Îmi place ce am găsit aici. Am ajuns la un club mare, cu fani frumoși”, a spus Sekulic, care are și cetățenie croată.

În atac a fost adus Luka Stojanovic, extrema stângă de 26 de ani. Și el a fost foarte ”călător” prin fotbal. A jucat în Serbia la la Zeleznicar Pancevo, Dinamo Pancevo, Slavija, BASK Belgrad, Jedintsvo, Dinamo Vranje, Kolubara, în Bulgaria, la Levski Lom, iar apoi în Serbia, la IMT Belgrad și Zlatibor Cajetina, în eșalonul secund sârb. ”Sunt mulțumit de condițiile de aici, impresionat de oraș. Am venit la un club de tradiție. Sper să ajutăm echipa să se mențină”, a spus Stojanovic, care are și cetățenie bulgară. Desigur, cei doi vor fi elgitimați după ce se ridică interdicția la transferuri. La ruenriea din 9 ianuarie, clubul spunea că e o chestiune de zile, dar, desigur, nici azi problema nue  rezolvată.

Mai precizăm că niciunul dintre cei transferați nu a fost vreodată aproape de a juca în prima ligă a țării sale.

1 COMENTARIU

  1. Se pare că această practică se folosește atunci când cei care aduc jucători, sunt interesați de avantajele proprii nu de salvarea echipei… Sunt jucători in județ și cele vecine, peste cei aduși în ultimii ani dar nu vrea să îi vadă nimeni, nu sunt interesanți, probabil din cauză că ar putea răsufla niște practici, deci nu prezintă garanție… Astea cred că sunt motivele pentru care unii jucători tineri nu primesc nici o șansă, nici măcar să-i vadă și să-i evalueze cineva… Acest club a fost și se pare că va rămâne dușmanul jucătorilor tineri, născuți pe pământ bănățean… Ghinion băieți, trebuia să vă apucați de tenis, nu să vă rupeți oasele prin noroaie și frig… Mă întreb,ce se discută în grupul de părinți ai acestor jucatori, referitor la toate aceste practici…!!?

LĂSAȚI UN MESAJ