DISTRIBUIȚI

La o săptămână după înlocuirea directorului executiv al DSP, Mariana Rădulescu, cu cardiologul Mihaela Valcovici, în organigrama instituției din Timiș s-a oficializat o nouă schimbare. Flavius Cioca a fost numit în funcția de director executiv adjunct sănătate publică.

De altfel, despre numirea medicului Flavius Cioca au apărut informații încă din ziua numirii Mihaelei Valcovici. Totul s-a oficializat însă după o săptămână de la schimbarea directoarei executive. Flavius Cioca este și el, la fel ca noua directoare, membru PNL. Specializarea sa este în medicina muncii. A lucrat în ultima perioadă la clinica privată Medici’s, de unde a demisionat acum, întrucât ar fi fost în postura de incompatibilitate. De când a apărut pandemia de coronavirus, în Direcția de Sănătate Publică Județeană Timiș au avut loc mai multe schimbări.

Funcția de director executiv adjunct sănătate publică în DSPJ Timiș a fost ocupată de Carmen-Claudia Ardelean, medic specialist în igiena alimentației și nutriție. Claudia Ardelean va rămâne inspector superior de sănătate publică în DSP. Din conducerea instituției mai fac parte Cornelia Cismaș-Malac, director executiv adjunct economic, fosta șefă a instituției dinainte de numirea Mariana Rădulescu, dar și Mihaela Arion, șef departament sănătate publică.

LĂSAȚI UN MESAJ