DISTRIBUIȚI

Alertă în această dimineață în Piața Vlad Țepeș din Timișoara, nu departe de Piața Unirii. Locuitorii unui imobil au sunat la 112, pentru că au simțit un miros înțepător înăuntru, iar o persoană a suferit și un atac de panică din acest motiv. 

Cei de al ISU au trimis la fața locului un echipaj CRBN și o mototcicletă de prim ajutor SMURD. Apelantul a fost îndrumat din dispecerat să ventileze bine încăperile și să evite folosirea întrerupătoarelor de curent au a oricărei alte surse de aprindere. Când echipajele CBRN au sosit la fața locului, în curtea casei se autoevacuaseră deja 10 persoane. Touși, măsurătorile făcute în cinci apartamente din imobil, în casa scării și la subsol nu au arătat valori depășite pentru vreo substanță periculoasă.

Cei de la ISU au acționat pentru ventilarea încăperilor și urmează să mai facă măsurători în alt apartament. În urma agitației create în clădire, o persoană a suferit un atac de panică și a primit îngrijri medicale de la paramedicul sosit cu motocicleta SMURD la fața locului.

foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ