Vineri seara, un elev de școala gimnazială a fost lovit de o olteancă impetuoasă, în timp ce se afla pe bicicletă. Gorjeanca a fugit de la locul accidentului, dar poliția a chemat-o să dea cu subsemnatul, și acum au plasat-o în arest.

Băiatul are 14 ani și a fost acroșat de mașina oltencei pe strada Sfinții Apostoli Petru și pavel vineri seara. Copilul a ajuns al spital, în timp de gorjeanca a demarat în trombă. ghinion pentru ea, căci cei de la spital au anunțat poliția, chiar dacă micuțul nu a făcut-o, conform procedurii legale.

A doua zi, polițiștii Biroului Rutier au identificat-o pe femeie, o tânăr de 23 de ani din Târgu Jiu. De asemenea, au realizat că șoferița avea permisul suspendat, dar conducea de zor prin Banat. Ea a fost apelată de autorități, căci ajunsese acasă, și a venti singurică la Timișoara.

Azi a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Timiș. Ea este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și conducere cu permisul suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ