DISTRIBUIȚI

Accident teribil în această dimineață, la ora 11, pe autostrada A1. Două mașini s-au ciocnit, iar o tânără a fost pur și simplu strivită în fiarele controsionate. Salvatorii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Traficul este blocat din cauza accidentului.

Accidentul s-a produs prin coliziunea a două autoturisme la kilometrul 512, în dreptul localității Orțișoara, pe autostrada A1. O femeie de 32 de ani a rămas încarcerată în mașină, iar salvatorii au constat că avea leziuni incompatibile cu viața. Trupul femeii a fost extras dintre fiarele contorsionate. În cele două mașini se mai aflau două persoane, dintre care o femeie de 46 de ani aflată în mașină cu victima, la volan, a avut nevoie de îngrijiri medicale. A treia persoană implicată, un bărbat de 28 de ani, a scăpat fără răni grave.

La fața locului a venit elicopterul SMURD.   S-a mai intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecial APIC de prima intervențție, o ambulanță SMURD de tip B, precum și o ambulanță cu medic. Traficul este blocat din cauza accidentului pe sensul de mers spre Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ