DISTRIBUIȚI

Marțea aceasta, la Iulius Town va avea loc un eveniment inedit, pe parcursul întregii zile, Outdoor Office Day. Scopul principal este promovarea muncii într-un mediu în aer liber.

Organizatorii sunt societatea Ergowork. Se va promova, printre angajații numeroasele companii care au birourile la Iulius Town ideea de e ține ședințe și discuții în aer liber, lucratul într-un spațiu alternativă, adică o grădină sau o terasă, o plimbare în natură în locul unei pauze de cafea și mersul la birou prin mijloace alternative, cu un drum prin parc. Vor fi evenimente și dezbateri artistice pe perioada întregii zile. Timp de câteva ore, corporatiștii vor ieși din birou în grădina de la mall.

Vor fi și alte activități. Între orele 9-13, se va organiza o donare de sânge, alăturid e Centrul regional de Transfuzie Sanguină, în fostul centru de vaccinare. Între orele 16-18 va fi o discuție despre modul adaptarea la modul de lucur hibrid, postpandemic, cu reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în domeniul Facility Management și Resurse Umane, scriitori, editori. De la ora 19, editura Nemira organizează evenimentul ”Serată n’autor: întâlnire cu cititorii, alături de Ilinca Mănescu și Bogdan Munteanu”.

Și primarul Timișoarei este așteptat la Outdoor Office Day.

foto: facebook.com/IuliusTownTM

LĂSAȚI UN MESAJ