Premiera filmului Odata pentru totdeauna, de Iura Luncasu, CInema City Timisoara, duminica 20 februarie 2022. Sebastian Tataru / FOTO COLORATA

Filmul ”Odată pentru totdeauna” regizat de Iura Luncașu și cu Smiley în rolul principal a avut duminică avanpremiera la Timișoara, la Cinema City Iulius Mall. Cu această ocazie, majoritatea disribuției a fost prezentă în capitala Banatului.

”Odată pentru totdeauna”, spune povestea unui regizor de succes, care are doi copii, dar care resimte puternic depresia. Jucat de Smiley, Alex decide să revină la sat, în locurile natale, iar pe parcursul filmului, diverse evenimente îl împiedică să iasă din depresie. Smiley a fost rpezent la avanpremieră de la Timișoara. ”Mă bucur că fac parte din acest film. Mă bucur ca am venit după 2 ani jumătate, la cinema, iar întâmplarea face că am venit la un film cu mine.. De aceea l-am făcut. Ca să revin la cinema după 2 ani jumătate, să văd un film cu mine”, a declarat artistul.

Filmul e disponibil din 23 februarie pe marile ecrane din țară. Regizorul Iura Luncașu spune că, pe alocuri, filmul e inspirat din viața sa reală. ”Vreau să le mulțumesc actorilor care au crezut foarte tare în proiectul ăsta. Nu este ușor să faci un film după fapte reale, evident dramatizate, dar mare parte din ele provin din niște experiențe, unele ale mele personale” a mărturisit Iura Luncașu, regizorul filmului.„Contează enorm pentru noi să avem din nou public în cinema. Am așteptat de prea multă vreme lucrul acesta”, a declarat regizorul.

Din distribuție mai fac parte și Gina Pistol, Cosmin Natanticu, Sali Levent, Giulia Nahmany, Mihnea Luncașu și Celina Enea. Ada Galeș, câștigătoarea unui premiu UNITER, are și ea un rol crucial în film. ”O să aveți o surpriză foarte plăcută. Vorbiți mai departe oamenilor de film. E foarte important să vină lumea la cinema la film românesc și independent”, spune actrița.

La avanpremieră a fost prezent și motociclistul timișorean Cătălin Cazacu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ