DISTRIBUIȚI

La un an de când a dispărut din activitatea competițională, clubul de futsal Informatica Timișoara a fost dezafiliată. Decizia a venit la FRF pentru restanțele salariale neachitate pentru Savio Valladares.

De altfel, faptul că brazilianul reclamase clubul la comisii că nu și-a achitat toate obligațiile financiare față de el a și dus la ieșirea clubului din peisaj. Astfel, în vara trecută, când deja eram în plină pandemie, Informatica nu s-a mai înscris în Liga 1 de futsal. A durat un an de sancțiuni, deși clubul era inactiv, până s-a ajuns la dezafiliere. ”Comisia a hotărât în baza art. 85 din RD coroborat cu 24 lit. C pct. 1.c din RSTJF excluderea CS Informatica Timișoara din toate competițiile organizate sub egida FRF, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Savio Valladares Pereira de Mendoca”, se arată în deciziile Comisiei de Disciplină a FRF.

Altfel, în aceeași vară, în Timișoara a apărut o nouă echipă de futsal, CFR Timișoara. Echipa a promovat la pasi în Liga 1, acolo unde va evolua din toamna aceasta. Mare parte a celor implicați la Informatica în ultimul sezon, unul mai ”low-cost” se regăsește și la CFR. Palmaresul însă se pierde, deoarece Informatica a câștigat și titlul, și Cupa României, și Supercupa.

LĂSAȚI UN MESAJ