DISTRIBUIȚI

ASU Poli a oficializat al doilea transfer al verii, care era ca și făcut de la reunire. După Cosmin Bîrnoi, și Adrian Zaluschi a semnat cu alb-violeții.

Zaluschi a ajuns la 31 de ani și a semnat pe doi ani cu ASU Poli. Este mijlocaș central și s-a format ca junior la Srbianka Giuchici, iar când juca la UTA a avut o accidentare teribilă la cap. a mai jucat la Viitorul Sânandrei, Millenium Giarmata, Minaur Baia Mare, FC Politehnica II Timişoara, ACU Arad, FC Politehnica Timişoara, UTA, Dunărea Călăraşi Ripensia şi ACS Poli, pentru care a bifat trei jocuri în Liga 1.

Sezonul trecut a jucat 17 meciuri, la Dunărea Călărași și Minaur Baia Mare. Zaluschi a declarat că a vrut să fei din nou alb-violet. ”Am mai jucat cinci ani de zile în aceste culori şi sunt foarte bucuros că am revenit la Timişoara şi vreau să demonstrez că merit să joc. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, să ne susţină, avem nevoie, sper să se ridice toate restricţiile… Şi sper să le demonstrăm pe teren că merităm să îmbrăcăm acest tricou”, a spus jucătorul, pentru site-ul oficial.

De luni, echipa intră în cantonament pe plan local.

LĂSAȚI UN MESAJ