DISTRIBUIȚI

Luni au fost alegeri la Tineretul Național Liberal, iar în premieră, organizația va fi condusă de o tânără. Andrada Iova, în vârstă de 27 de ani, a fost alesă președinte.

Peste 100 de tineri au participat la alegeri. Andrada Iova e noul președinte, iar prim-vcepreședinții sunt Darius Todorescu și Georgiana Taloi. De asemenea, au fost aleși mai mulți vicepreședinți: Paul Luminosu, Andrea De Rosa, Codruța Dragomir,
Marius Novacovici, Alexandru Gruescu, Alexandru Olaru, Cristian Petre, Adina Leaha, Bogdan Medelean, Raul Gherghina, Răzvan Truțan.  Iată și lista de membri aleși în forul de conducere: Alexandru Suru, Sergiu Bocșe, Dan Orbulescu, Ovidiu Găină, Adrian Dumitrașcu, Gabriel Morar, Alexandru Orășan, Alexandra Vîlcea, Andreea Dobrin, Raji Jawwash, Laurențiu Birhan. Alin Bătrân va fi secretar general, cu adjuncții Marisa Indrei și Anisia Balaban

Andrada Iova a vorbit despre recâltirea primăriei în Timișoara de PNL. ”Le mulțumesc tuturor celor care astăzi mi-au acordat sprijinul și încrederea. Este o responsabilitate uriașă pentru că organizația de tineret din Timișoara este nu doar cea mai mare din județ, dar și cea de la care există cele mai multe așteptări. Îi îndemn pe toți tinerii care vor să se implice să se gândească la Timișoara care, astăzi, are nevoie de noi! Orașul acesta care ne e atât de drag suferă din cauza unei administrații care lasă de dorit. Avem datoria să ne cerem orașul înapoi pentru că Timișoara trebuie să redevină cu adevărat orașul tinerilor, în care să găsim de la oportunități profesionale, la festivaluri celebre. Așadar, îi aștept alături de noi pe toți cei care vor să contribuie cu forțe proaspete”, a declarat Andrada Iova.

La alegeri au participat Alin Nica, președintele PNL Timiș, secretarul Dănuț Groza, președintele PNL Timișoara, Cosmin Tabără, deputatul Cosmin Șandru, Andrei Cotețiu, președintele interimar TNL Timiș, și Ionuț Sîrbu, singurul candidat pentru șefia TNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ