Tradițional, la începutul lunii iulie, Periam Port va răsuna de ritmurile muzicii rock. Organziatorii au anunțat deja câteva nume pentru ediția a XI-a a festivalului Rock la Mureș.

Festivalul va avea loc în 7-8 iulie și organizatorii doresc să facă un show ca la Woodstock. Trupa Attila din SUA va veni, cu ocazia aceasta, în premieră în România.Trupa există din 2005 și au lansat deja nouă albume. „About that life”, din 2014 a intrat direct pe locul 22 în topul Bilboard 200. Este una dintre cele mai importante nume de pe scena metalcore din SUA. De asemenea, Total Chaos, trupă ce există din 1989, revine în România cu ocazia festivalului. Așadar, va fi loc șid e old-school punk.

Tot în premieră pentru România va cânta și trupa Dropout Kings. În 2021, trupa de nu metal a ajuns în topul Billboard Mainstream Rock Radio Charts și a fost nomilizată șa Premiile Grammy, la categoria Best News Artist. Pe scena principala, ”Marosch Stage” vor mai concerta Suzi Moon, Silenzer, Hipersona și Imund. ”Cubici Stage” va fi dedicată promovării tinerelor trupe autohtone, iar daăc doriți să cântați, vă puteți înscrie la contact@rocklamures.ro, sau direct pe paginile de Facebook și Instagram, până la 4 martie.

În acest an, camparea pentru cele două zile de festival va fi gratuită! Biletele se pot lua de pe siteurile iabilet.ro și ambilet.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ