DISTRIBUIȚI

Agitație astăzi la prânz în zona Bucovinei. Un apartament din mansarda unui bloc mai nou a luat foc, iar proprietarea a suferit un atac de panică.

Incendiul a izbucnit la  instalația de climatizare a apartamentului da la mansarda unui bloc de pe strada Matei Basarab, instalație care se afla între plafon și acoperiș. Focul a fost stins de pompieri, fără să existe victime. Pagubele materiale consemnat au fost că au ars materialele combustibile ale plafonuluii, pe o suprafață de 10 metri pătrați, dar și instalația de climatizare în sine. Pompierii au lucrat cy două ventilatoare pentru evacuarea fumului și gazelor de la nivleul mansardei și a etajului 4. S-a lucrat la îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Din bloc au fost evacuate 29 de persoane, dintre care patru minori. Nimeni nu a avut vreo problemă medicală, cu excepția proprietarei apartamentului cu incendiul, care a avut un atac de panică. S-a intervrnit cu două autospeciale de stingere, două autoscări de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 26 de pompieri, de la ISU. De asemenea, la fața locului a venit o ambulanță, plus echipaje de poliție și jandarmi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ