Parlamentarii USRPLUS de Timiș critică noua alianță pentru formarea unui Guvern formată din PNL și PSD. Evident, partidul condus de Dacian Ciolș nu va vota învestiarea unui executiv format din această alianță.

Raoul Trifan spune că PNL a jucat un rol în fața electoratului în ultimii ani. ”În 2017, când PNL a preluat discursul reformist al USR, a făcut acest lucru din pur oportunism, pe un puternic val anti-PSD. Așa cum este evident, de 9 luni încoace, PNL nu a crezut niciodată în necesitatea reformelor pe care le prezenta în spațiul public”, spune senatorul. Nicu Fălcoi spune că românii sunt batjocoriți. ”Oricât ar încerca unii specialiști într-ale răzgândirilor și demagogiei să împacheteze în hainele «interesului național» decizia luată ieri seară, realitatea e că USL 2.0-ul ăsta  care se pregătește e o imensă bătaie de joc la adresa țării și-a românilor”, a precizat deputatul.

Daniel Toda ironizează și declarațiile din ultimii ani ale președintelui Klaus Iohannis. ”MI-AR FI RUŞINE ca, după ce şapte ani am spus românilor că pee-see-dee este cel care le-a furat totul, că pee-see-dee a distrus Justiţia, că eu îi voi apăra de aceşti comunişti vopsiţi, că împreună vom învinge pee-see-dee, să binecuvântez această uniune galben-roşie cu un telefon de seară de la plimbarea printre piramide”, spune Toda, parlamentar USRPLUS de Timiș.

Cătălin Drulă spune clar că USRPLUS va fi în opoziție. ”E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă. De fapt, egali îi consider vinovaţi pentru această criză. Noi am anunţat că am trecut în opoziţie, nu există o variantă în care negociezi ministere, programe de guvernare”, a precizat deputatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ