A doua fază a campionatului Ligii 3 e la jumătate, iar după patru runde de play-off, tot CSC Ghiroda și Giarmata Vii și CSC Dumbrăvița ocupă primele poziții pentru Seria 8. Până la baraj mai sunt de disputat cinci runde.

Ghiroda a pierdut în Vinerea Mare cu 2-1 la Ard, cu Șoimii Lipova. Chiar și așa, echipa antrenată de Răzvan Leuca este tot pe primul loc al seriie, cu 40 de puncte, și nu poate pierde poziția aceasta nici în runda de săptămâna aceasta. CSC Dumbrăvița a remizat cu 1-1 în deplasare la Chișineu Criș, dar a rămas pe locul doi, cu 36 de puncte. Arădenele vin însă destul de tare din urmă și au acumulat, până acum, mai multe puncte în rundele de play-off. Crișul are 35 de puncte, iar Lipova, 34. Doar primele două clasate vor merge la barajul de promovare pentru Liga 2.

În play-out, Seria 8 are cinci echipe, în contextul excluderii ACS Poli din competiție după primele runde. Deși a remizat cu 2-2 cu Frontiera Curtici, Progresul Pecica rămâne lider, cu 23 de puncte. Succesul cu 3-0 obținut cu Pobeda a dus-o pe Gloria Lunca Teuz Cermei însă la 22 de puncte. Nici formația din Dudeștii Vechi nu e departe, pe locul 20. Frontiera Curtici e pe 4, iar pe ultimul loc, retrogradabil în teorie, este Avântul Periam, cu 14 puncte. Din play-out mai sunt de jucat șase runde.

 

LĂSAȚI UN MESAJ