DISTRIBUIȚI

Direcția Poliției Locale a anunțat că a prins patru dintre cei șase suspecți în cazul crimei teribile de la Gara de Nord, în urma căreia un cetățean afgan și-a pierdut viața. Acțiunea a fost și a Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, care nu a anunțat însă nimic, ci pare că ”doarme” în comunicarea pe această speță. 

Suspecții au fost găsiți la o pensiune din zona Pieței Maria. ”Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au fost solicitați, în această după-amiază, în jurul orei 16.20, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, să-i sprijine în acțiunea de identificare a suspecților în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord, existând date că aceștia ar fi cazați la Pensiunea Diamond Residence de pe str.Miron Costin. Astfel, în locația respectivă au fost identificați patru din cei șase suspecți, și încă patru persoane tot din categoria migranților care nu dețineau documente și care au fost predați la IGI. În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali au mai predat la IPJ Timiș alți 27 de cetățeni afgani pentru audieri în același caz”, a anunțat Polița Locală, mult mai promptă și comunicare pe această speță.

Reamintim că luni, în zona Gării de Nord, mai mulți afgani, din două grupuri distincte, s-au certat și încăierat. Unul a fost înjunghiat și a decedat, ziua în amiaza mare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ