Fostul internațional Paul Codrea continuă în fotbal, cu o bază sportivă recent deschisă, dar și cu dorința de a reveni pe banca de antrenor al unei formații de Liga a III-a. Codrea este dorit pe banca celor de la Millenium Giarmata, în cazul în care formația din comuna timișeană va continua și în viitorul sezon competițional.

Baza sportivă a lui Paul Codrea se află în Ghiroda, unde fostul fotbalist al Sienei are și casă, pe strada Bartes numărul 5. Este vorba de o bază multifuncțională, unde se poate juca fotbal, tenis, tenis cu piciorul sau handbal. De asemenea, Codrea își dorește să aibă și două grupe de copii de 7-8 ani, fără să fie vorba de o academie de fotbal. Dacă timpul îi va permite, fostul jucător se gândește să îi antreneze chiar el pe micuți. ”În funcție de cât îmi va permite timpul, voi antrena și eu. Depinde cât voi putea să mă implic”, a declarat Codrea.

În iarnă, Paul Codrea s-a despărțit de ASU Poli, echipă pe care a antrenat-o timp de doi ani. Acum, timișoreanul ar putea fi adversar cu fosta echipă în Liga a III-a, după ce alb-violeții au promovat. Codrea este dorit la Millenium Giarmata, formație care a rămas fără antrenor, după plecarea fostului stelist Rică Neaga. Echipa din Giarmata se confruntă cu incertitudinea, în funcție de ce vor decide autoritățile locale din comună, dacă să mai finanțeze echipa sau nu. Codrea va afla dacă o va antrena pe Giarmata în următoarele zile.

Anda DELIU
(foto: italicroots.lefora.com)

LĂSAȚI UN MESAJ