DISTRIBUIȚI

Timișorenii iubitori de muzică sunt invitați sâmbătă la Festivalul Chitarelor, un eveniment care va fi organizat în conformitate cu normele pe timp de pandemie. Capul de afiș este Pavel Stratan, iar cu această ocazia, Ioan Mătăsaru va primi titlu de Cetățean de Onoare al urbei.

Seara chitarelor este un proiect dedicat tuturor celor cărora le place să cânte la acest instrument muzical, dar nu numai. Proiectul s-a născut anul trecut, în cadrul Festivalului Artelor Timișorene. La eveniment vor fi și recitaluri, dar și momente interactive. Artiștii care vor urca pe scenă sunt Pavel Stratan, Ducu Bertzi, Grupul Tinerilor Chitariști ,,Beg Art”, Lia Burg, Dana Varadi și Alin Dinulescu, Ștefan Trubadur. Momentul special al serii va fi desemnarea titlului de Cetățean de Onoare lui Ioan Mătăsaru, fondatorul grupului ”Flores”, care între 1979 și 1993 a fost cel mai mare grup muzical de copii al României.

Evenimentul va începe sâmbătă seara de la ora 19, în Piața Libertății. Participarea e gratuită, dar în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac pe pagina Evenimente Primăria Timișoara.

foto: newsfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ