DISTRIBUIȚI

Sâmbăta aceasta, în cinci locații emblematice din județul Timiș au avut loc demonstrații sportive spectaculoase, în cadrul proiectului WoW Europe. În Timiș, locațiile au fost Muzeului Satului Bănățean, Cascada Șopot, pe Transluncani, pe Lacul Surduc și la Colonada de la Buziaș.

Asociațai Junior Sport, cea care implementează proiectul, a colaborat cu Asocuația de Dezvoltarea și Promovare a Turismului Timiș pentru locațiile superbe alese pentru demonstrațiile sportive. ”Un vis frumos, devenit realitate: am avut, în aceeași zi, demonstrații sportive în București și în județele Timiș, Maramureș și Buzău. Zeci de fotografi și cameramani profesioniști, ajutați de 3 drone, au lucrat la foc continuu și au reușit să surprindă, în imagini și filmări spectaculoase, acest regal al sportului, culturii și turismului. Totul se va materializa într-un album foto și un film al Proiectului European WoW Europe”, spune președintele asociație, Beatrice Mercado.

La evenimentul „Ora deschisă în sport” s-a jucat baschet 3X3 la Muzeul Satului, s-au făcut demonstrați de kempo la Cascada Șopot, în timp ce tenisul de masă s-a dsfășurat pe catamaran și pe malurile Lacului Surduc. Pe Transluncani s-a alergat, în timp ce la Colonada din Buziaș au fost demonstrații de scrimă, kickbox și lupte. Proiectul a avut loc și în județele Maramureș și Buzău, plus București. de asemenea, proiectul a mai avut loc în țări precum – Bulgaria, Italia, Letonia, Lituania, Republica Macedonia de Nord, Portugalia, Slovenia, Spania și Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ