DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută a curs cu amenzi în județul Timiș, pentru că șoferii par să nu se conformeze cu respectarea legislației rutiere. În șapte zile, au fost peste 1000 de amenzi!

Conform IPJ Timiș, s-au dat 1084 de amenzi. În 395 de cazuri, a fost vorba de depășirea vitezei legale, iar în 24 de cazuri, nu s-a respectat legislația privind transportul de persoane. În 25 de cazuri, șoferii au fost prinși conducând după ce au consumat alcool, iar în 14 situații, au fost cazuri de neacordarea priorității pieotnilor. Alte nouă amenzi s-au dat pentru neacordarea priorității vehiculelor, iar în patru cazuri, a fost vorba de conducere agresivă. 11 șoferi au fost amendați pentru că foloseau telefonul mobil la volan, în locul dispozitivelor handsfree, iar 13 au fost amendați pentru oprire interzisă. Alte 30 de amenzi au fost luate de pietoni, iar 76, de bicicliști.

Oamenii legii au reținut în vederea suspendării nu mai puțin de 129 de permise: 38 pentru depășirea vitezei legale, 25 pentru conducere sub influența alcoolului, 14 pentru neacordarea prioeității pietonilor, 11 pentru neacordarea priorității vehiculeor, patru pentru conducere agresivp și 37 pentru alte abateri. De asemenea, s-au retras 47 de certificate de înmatriculare. De asemenea, s-au constat 25 de infracțiuni la regimul rutier.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ