DISTRIBUIȚI

Poliția anunță că va supraveghea respectarea legilor în minivacanța de Rusalii, în care oamenii ar putea fi tentați să nu respectea liniștea publică sau normele de viteză din trafic. Peste 700 de polțiști vor fi la datorie în Timiș în cei trei zile în care populația se va odihni.

Pe teren vor fi polițiști de la  ordine publică, rutieră, transporturi, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică. În caz de nevoie, vor fi pregătiți să intervină și luptătorii SAS. Oamenii legii vor combate faptele antisociale, iar cei de la Rutieră vor fluidiza traficul și vor asigura accesul spre lăcașurile de cult. Cei care vor supraveghea șosele vor fi la datorie și cu 20 de aparate de radar.

Cetățenilor li se recomandă să respecte normele de ordine publică, dar și pe cele în vigoare pe timp de pandemie. Când se pleacă la drum, e recomandat să se verifice starea traseului înainte de a pleca de acasă și de a respecta normele rutiere. De asemenea, copiii nu trebuie lăsați nesupravegheați la biserică, în parc sau la cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ