DISTRIBUIȚI

Situație scandaloasă la un supermarket din incinta unui centru comercial din Timișoara. Deși timișorenilor li se vindea, chipurile, pește proaspăt, viu, pe fundul bazinului se aflau cadavrele altor pești morți. Protecție Consumatorului a dat o snacțiune și a interzis comerțul de pește în magazinul respectiv.

De asemenea, la locație era o mizerie de nedescris. ”În cadrul activităților curente, comisarii CRPC Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-si desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara. Spatiile în care era depozitat și comercializat pestele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spatiile de preparare alimente murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică”, spune Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Vest.

Firește toate produsele neconforme au fost confiscate. De asemenea, s-a dat o amendă de 40.000 de lei și magazinului respectiv i s-a interzis să mai comercializeze pește proaspăt și viu.

LĂSAȚI UN MESAJ