DISTRIBUIȚI

Poliția Rutieră a dat în cursul zilei de joi mai multe amenzi, cu ocazia unei razii rutiere în municipiu. Aproape jumătate dintre sancțiuni s-au dat pietonilor.

Razia a avut loc între orele 9-12, respectiv 15-18 și au participat și polițiștii secțiilor urbane din oraș. Au fost controlate 75 de mașini, au fost legitimați 124 de oameni și s-au făcut 35 de testări cu etilotestul. Oamenii legii au dat 101 sancțiuni pentru încălcarea normelor rutiere, în valoare de 15.192 de lei, dintre care 47 de sancțiuni s-au dat pietonilor. Au mai fost date alte zece amenzi, în cuantum de 1200 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și nouă amenzi de 2250 de lei, pentru nerespectarea măsurilor pe timp de pandemie.

Au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost reținute, în vedere suspendării, nouă permise de conducere, astfel: două pentru neacordarea priorității pietonilor, unul pentru neacordarea priorității pentru mașini, trei pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și trei pentru alte abateri.

LĂSAȚI UN MESAJ