Vremurile de austeritate și mult clamata utilizare a multor juniori încep să se simtă tot mai mult la SCM Timișoara. De la secția de handbal au plecat patru jucători importanți, plus un antrenor. Între timp, la club se discută probleme birocratice de râsu-plânsu, iar jucători noi nu există acontați, cel puțin până astăzi, la handbal!

Jucătorii plecați sunt Liviu Caba, Sergio Barros, Bogdan Baican și Ramon Șomlea. De asemenea, a plecat și fostul antrenro secund Lucian Ghiulai. Dintre handbaliști, Caba a și fost prezentat deja la Dobrogea Sud. El a semnat vara trecută pe 5 ani, dar avea o clauză de reziliere, care din informațiile noastre era de 10.000 de euro. ”Clubul nostru se desparte de jucătorii Sergio Barros, Liviu Caba, Bogdan Baican și Ramon Șomlea, cât și de antrenorul secund Lucian Ghiulai. Dorim să le mulțumim pentru devotamentul și seriozitatea de care au dat dovadă în tricoul alb-violet și le urmăm succes în viitor”, a anunțat clubul.

Altfel, la tot clubul SCM sunt probleme. Nu există nici acum director propriu-zis, ci doar interimar. Problemele birocratice se adâncesc în climatul viciat politic. Spre exemplu, s-a cerut limitarea numărului de străini care să fie plătiți din bani publici. Întrebat despre decizie, omul primarului, Sorin Șipoș, a spus că își amintește discuția, deși conducerea clubului i-a spus că au avut-oa cum câteva zile! În acest haos, pînă astăzi, Poli nu a semnat niciun contract concret cu vreun jucător nou.

Echipa ar urma să se reunească în 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ