DISTRIBUIȚI

Biroul Politic al PNL Timișoara a aprobat lista candidaților pentru Consiliul Local Timișoara pentru alegerile programate în 27 septembrie. Pe prima poziție e viceprimarul Dan Diaconu, iar a doua poziție îi e rezervată lui Cătălin Iapă, cel care acum e secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Nominalizarea lui Diaconu pe prima poziție nu surprinde. În cazul lui Cătălin Iapă, ar înseamna că ar trebui să se reîntoarcă de la București, întrucât un scenariu cu ”naveta” pare improbabil. Asta desigur, dacă se va reveni în curând la ședințele normale, nu la cele online, de pe timp de pandemie. Următorii pe listă sunt Raul Ambruș, Simion Moșiu, Lorenzo Barabas, Adrian Lulciuc, Sandu Ștefan, Daniela Mariș, Lucian Căldăraru și Cosmin Tabără.

Pe listă se mai regăsesc, de la poziția 11 încolo: Cristian Miclăuș, Vasile Vesa, Grigore Grigoroiu, Alin Sîrbu, Lavinia Hogea, Adrian Colhon, Mihai Nastasiu, Gordana Barb, Alexandru Mateuț, Alin Bătrîn și Gabriel Cruciat.

foto: facebook.com/PNL.Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ