DISTRIBUIȚI

SCM Poli a pierdut la scorul de 33-28 cu Dinamo, după un meci într-o importantă parte, echilibrat. Dinamo a resimțit meciul disputat joi în Ucraina, contând pentru Liga Campionilor, iar astfel, timișorenii au putut avea multe momente bune de joc, în contextul în care nici nu au avut tot lotul valid. 

Oboseala s-a văzut din startul meciului în jocul celor de la Dinamo. Poli, deși lipsită de Marius Sadoveac, accidentat în continuare, a reușit să-și impună jocul de multe ori, mai ales prin Fenici, cel mai bun jucător al timișorenilor în acest meci. Poli s-a instalat la conducere, iar Dinamo a tot trebuit să alerge după egalare. În minutul 18, a venit prima egalare a campioanei en-titre, la scorul de 9-9, prin Nantes Campos. Ulterior, peste două minute, Sorhaindo a adus- prima dat formația bucureșteană în avantaj. Jocul a continuat în echilibru până la pauză, când s-a intrat cu 15-16.

Dinamo a reușit să-și asigure un avantaj de două goluri și în repriza a doua, dar Poli nu a cedat și a reușit să revină. În ultimul sfert de oră, echipa antrenată de Xavi Pascual a reușit să își mențină diferența cât de cât liniștitoare. Dinamo s-a mai desprins pe final, inclusiv la 5 goluri la un moment dat. Fenici a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 7 goluri, urmat de Csog și Ignat, cu 5 goluri fiecare, Cîmpan și Cristescu, cu câte 3, Trif, cu 2, Cîtu, Dumitrescu și Bote, cu 1 gol fiecare. Vali Ghionea a fost cel mai bun marcator pentru Dinamo, cu 10 goluri.

Liga Zimbrilor se întrerupe pentru programul echipei naționale. La reluare, în jurul datei de 10 octombrie, Poli va juca în deplasare la Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ