DISTRIBUIȚI

Poli își continuă criza în Liga 2 și cu o înfrângere cu 1-0 pe terenul Unirii Slobozia. S-a jucat pe un teren îmbibat de apă, însă oaspeții au reușit să domine clar echipa timișorenă, la care a debutat oficial noul antrenor Nicolae Croitoru, în auspiciii deloc încurajatoare.

La ora meciului a plouat intens, iar terenul a avut evidente probleme cu aspecte de drenaj. Cu toate astea, Unirea a reușit să finalizeze câteva ocazii, după ce a dominat-o clar pe Poli. În minutul 3, Trașcu a trimis puțin peste bară. A urmat o altă ocazie în minutul 22, când Murariu a scos cu o intervenție bună șutul lui Bolohan. peste două minute, tot Murairu a intervenit la acțiunea lui Toma. În schimb, Poli cu greu a reușit să lege ceva acțiuni.

Până la urmă, Unirea a reușit să și îsncrie în minutul 48. Răzvan Greu a tras lobat, după o acțiune începută dintr-un corner. Tot Slobozia a mai avut două ocazii importante Murairu a intervenit la mingea expediată de Mustacă, iar Afalna a trimis pe lângă buturi. Poli a ”reușit” să aibă un singur șut pe poartă în minutul 88, când Gerbi a tras oricum slab, iar Gurău nu a avut probleme să rețină.

Unirea Slobozia: Gurău – Trașcu, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Mustacă (M. Matei 81’), Bolohan (Savu 74’), Greu (Seb. Ivan 74’), Cruceru, Afalna (Al. I. Stoica 90+3’)

Poli Timișoara: R. Murariu – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Oanea – Ignea, R. Lazăr (Bocșan 80’) – Oct. Ursu (Bîrnoi 76’) Zaluschi (D. Benzar 59’),  D. Andrei – Gerbi

Poli va fi gazdă sâmbăta viitoare, la derby-ul local cu Ripensia, dacă se mai poate numi derby un meci între locurile 13 și 14.

LĂSAȚI UN MESAJ