DISTRIBUIȚI

Duminica aceasta se va termina și play-off-ul din Liga 2, iar pentru ASU Poli, asta se va întâmpla în deplasare. Timișorenii vor juca la Miercurea Ciuc, într-un joc în care nu mai pot câștiga decât pentru orgoliu, deoarece barajul nu mai poate fi atins.

Alexa a subliniat că meciul este fără miză și că va utiliza și unii jucători care au evoluat mai puțin. Cioinac și Hindrich sunt în continuare accidentați. ”Din păcate pentru noi, jucăm intr-un meci fără miză. Am fi avut șanse la baraj dacă câștigam cu Mioveni. Dar mergem să lăsăm o impresie bună. Voi vedea ce echipă voi folosi. Probabil vor juca câțiva fotbaliști care au jucat mai puțin. După acest joc vom vedea ce a fost bine și ce a fost rău. Cert este că echipa a arătat bine în acest play-off. E păcat că până la meciul cu Mioveni nu am reușit să obținem 2-3 puncte în plus. Mergem însă să ne respectăm și să obținem maximul”, a spus Alexa.

Antrenorul a lăudat prestația Ciucului din acest an. ”Întâlnim o echipă care are șanse să joace barajul. Depinde și de rezultatul de la Craiova. Cu siguranță va fi o o echipă foarte montată, este una dintre echipele bune ale campionatului. Au arătat bine în mare amajoriatte a timpului. Este formată din jucătiri tineri, care în momentul în care au avut meciuri cu miză, au clacat. Dar ca joc, sunt printre primele echipe din Liga 2. Au pus probleme tuturor echipelor. Au tendința de a-și impune ritmul de joc, au o dinamică bună. Au dominat toate echipele, și nouă ne-au pus probleme. Este una din echipele bune din Liga 2 și meritp cu prisosință locul din play-off. Lăsând la o parte ideea de răzbunare, că ne-au bătut de două ori, dar ar putea fi acesta unul dintre motivele pentru care mergem să câștigăm”, a punctat Dan Alexa.

Principalul criteriu de departajare la egalitate de puncte sunt cele acumulate în sezonul regulat. De aceea, Dunărea Călărași e avantajată într-o ipotetică egalitate cu Poli. Alexa a spus că cluburile au fost informate la început de play-off. ”Și mie mi s-a părut ciudat acest criteriu. Am fost înștiințați la început de play-off că primul criteriu va fi poziția în clasament, Dar într-adevăr, pare un criteriu ilogic. Nu avem ce să facem acum, cu atât mai mult avem mai multe regrete, pentru că am pierdut puncte pe finalul sezonului regulat, pe care nu trebuia să le pierde”,  a mai adăugat Alexa.

Meciul de la Ciuc începe duminică la 18,30 și va fi televizat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ